Raben logo

Рабен купує TGL TransportLogistik в компанії THE GREENLINE

2018.09.28
За умови схвалення антимонопольними органами 18 вересня 2018 року Група Рабен підписала угоду про купівлю TGL TransportLogistik Schüttorf, що належить до групи компаній THE GREENLINE, розташованих на південному заході Нижньої Саксонії. TGL TransportLogistik налічує близько 80 співробітників, і планує досягти об’єму продажів близько 15 мільйонів євро у 2018 році. Транзакція є частиною стратегії розвитку Групи Рабен у Німеччині. Придбання буде завершено 1 жовтня 2018 року, після затвердження антимонопольним комітетом.

Особливо інтенсивний період зростання спостерігався протягом останніх двох років, коли Рабен Німеччина використовувала органічне зростання та придбання, аби досягти позиції, в якій вона може запропонувати незалежні транспортні та експедиційні послуги для клієнтів у цій країні. В результаті, на початку 2018 року Група Рабен започаткувала власну мережу збірних перевезень в Німеччині.

"Завдяки придбанню приміщення в Schüttorf ми досягли важливого етапу для створення власної незалежної дистриб'юторської мережі в Німеччині, оскільки Schüttorf є нашим 30-м власним мережевим депо. Поглинання цієї філії є частиною планового та послідовного розширення мережі збірних вантажів Рабен у Німеччині – зазначив Ewald Raben, Власник Групи Рабен.

Придбана філія в Schuettorf забезпечує внутрішні та міжнародні збірні перевезення, перевезення повним та частково завантаженим авто. Транспортні операції ведуться на терміналі площею в 4500 м2 з 53-ма рампами, які зручно розташовані на автомагістралі A30/A31. Тому він забезпечує оптимальне сполучення з економічними зонами Емсланда, Оснабрюккера та південно-західної частини Мюнстерланда.

Nellen & Quack, THE GREENLINE, Gronau була заснована у 1889 році. У 2016/18 передала свої основні вантажні операції компанії TGL TransportLogistik (Schüttorf).

Завдяки угоді, підписаній 18 вересня 2018 р., Raben Trans European Germany придбає філію в м. Schuettorf цілком, включаючи всіх субпідрядників, активи, клієнтів та працівників, для яких Рабен планує забезпечити стабільну роботу. Транзакція буде завершена 1 жовтня 2018 року після виконання вимог антимонопольного законодавства.