Raben logo
сталий розвиток в Групі Рабен

Новий звіт Групи Рабен про сталий розвиток

2024.04.04
Група Рабен опублікувала свій щорічний звіт про сталий розвиток, в якому детально описуються заходи та досягнення Групи у виконанні своїх зобов'язань у сфері ESG, а також висвітлюються ключові ініціативи у сфері сталого розвитку.

Метою цього звіту є прозоре інформування про заходи компанії та досягнення цілей стратегії сталого розвитку, а також сприяння досягненню цілей сталого розвитку (англ.: SDG). Охоплюючи всі підрозділи та операції компанії, звіт підкреслює зобов'язання Рабен до прозорості та підзвітності в питаннях сталого розвитку.

У 2023 році Група Рабен залишилася непохитною у своєму прагненні скоротити викиди відповідно до Ініціативи науково обґрунтованих цілей (англ.: SBTi). Для досягнення цієї мети компанія зосередилася на зниженні інтенсивності викидів у сфері транспорту та нерухомості. Зокрема, Рабен вирішив розпочати тестування біопалива (HVO100) у власному автопарку та продовжив інвестиції у вдосконалення парку вантажівок, розвиток електромобільності та складських приміщень, покликаних значно скоротити викиди парникових газів. Група також підтримувала високу частку зеленої енергії в структурі електроенергії, що призвело до скорочення викидів за Напрямками 1 та 2 майже на 23% порівняно з 2020 роком (базовий рік).

"2023 рік був ще одним складним роком на нашому ESG шляху. Група Рабен продовжує об'єднувати зусилля в проєктах з нашими клієнтами, перевізниками та діловими партнерами, щоб формувати та покращувати наш вплив на навколишнє середовище, громади та робоче середовище. Ми задоволені прогресом, якого ми досягли у сфері сталого розвитку, і з нетерпінням чекаємо на наступні кроки у 2024 році", зазначив Евальд Рабен, генеральний директор компанії.

Відданість Групи Рабен принципам сталого розвитку призвела до значних досягнень, включаючи помітне зростання рейтингу Ecovadis до 65 балів у 2024 році.

"Ми пишаємося тим, що отримали оцінку "добре" або вище в усіх сферах, а в категорії "навколишнє середовище" "відмінно". Ми також раді повідомити, що досягли вражаючого А-рейтингу у кліматичному звіті CDP за 2023 рік, що підкреслює нашу прихильність до кліматичних дій та прозорості", сказала Евеліна Яблонська-Гриженя, керівник відділу сталого розвитку Групи Рабен, "Ми запрошуємо вас прочитати звіт у повному обсязі, щоб дізнатися про наш шлях до сталого розвитку та кроки, які ми робимо, щоб сприяти позитивним змінам".

Звіт ESG Групи Рабен за 2023 рік

Raben_Group_Sustainability_Report_2023.pdf

Завантажити