Raben logo
csm_strasbourg_Germany_04_d616d49616.jpg

Ще одне придбання Групи Рабен в Німеччині

2016.06.21
Група Рабен планує придбати компанію Scheffler-Spedition. Угода очікує остаточного схвалення антимонопольних органів.

Заснована майже 150 років тому, компанія Scheffler має давні традиції на німецькому ринку. У 1964 році вона була придбана компанією, що належить родині Petzold. В компанії працює більше 60 осіб та розташована вона в м. Лангенхаген. Річний оборот компанії складає близько 18 мільйонів євро. Основний напрямок бізнесу включає транспортні та логістичні послуги з акцентом на міжнародні перевезення.

"Послуги, що надаються нашими компаніями доповнюють одна одну. Компетенції та досвід співробітників компанії Scheffler сприятимуть підтримці операційної діяльності Групи Рабен в цьому регіоні. Ми вважаємо, що завдяки цьому придбанню ми зможемо запропонувати ще більш якісні послуги для наших клієнтів, щоб виконати нашу місію, відповідно до якої ми будуємо конкурентну перевагу наших клієнтів",  коментує Florian Zehetleitner, керівник відділу продажів та маркетингу в Raben Trans European Німеччина.

"Придбання компанії Scheffler сприятиме розширенню нашої логістичної мережі в країні, яка має важливе значення для розвитку Групи Рабен, і одночасно дозволить нам розширити наші компетенції в Німеччині в розрізі міжнародних перевезень, особливо в Скандинавії"  резюмує Евальд Рабен, генеральний директор Групи Рабен.

Група Рабен постійно розширює свою частку на ринку Німеччини. У 2005 році в компанії працювало 420 чоловік. Завдяки органічному зростанню і придбанням, наразі компанія налічує більше 2500 співробітників. За цей час кількість транспортних засобів збільшилась в п'ять разів, а складські потужності  в сім. Отже, на сьогоднішній день клієнти можуть скористатися 1500 одиниць вантажівок та 380 000м2 сучасних складських площ.Придбання на ринку логістики збільшують частку ринку, зміцнюють конкурентні переваги, сприяють обміну досвідом, допомагають досягти ефекту синергії та економії за рахунок масштабу, забезпечують доступ до локальних та світових ринків, та позитивно впливають на обсяг і доступність послуги.