Raben logo

Чи логістика така складна? Запрошуємо до перегляду нової серії відео від Рабен

2024.10.15
Група Рабен нещодавно випустила нову серію коротких відео під назвою Logistics Shorts. Її мета – зробити непростий світ логістики більш доступним і цікавим, представивши його очима дітей, які беруть на себе ролі професіоналів галузі. Їхні прості та жартівливі пояснення дають змогу по-новому поглянути на теми, які можуть здатися складними.

Серія Logistics Shorts показує різні аспекти логістики: від видів транспорту, які використовує Рабен для безпечної доставки товарів, до галузей і країн, які обслуговує компанія по всій Європі. Фільми також підкреслюють прихильність компанії до виняткового обслуговування клієнтів, інноваційних ІТ-рішень та сталого ведення бізнесу. Глядачі знайомляться з концепцією контрактної логістики, де в простій і зрозумілій формі пояснюються такі послуги, як контрактної логістики, ко-пакінг та електронній комерції. Серіал також висвітлює важливу роль жінок у логістиці, руйнуючи стереотипи та демонструючи важливість різноманітності в галузі.

«В основі стратегії Групи Рабен лежить розуміння того, що люди - це не машини, а живі істоти з емоціями. Ми усвідомлюємо важливість поєднання лайфстайл комунікації в поєднанні з експертними знаннями, і Logistics Shorts ідеально втілює цей підхід. Поєднуючи професійні знання з повсякденним досвідом, ми прагнемо створити маркетинговий контент, який резонує як на емоційному, так і на інтелектуальному рівні, гарантуючи, що наша комунікація буде такою ж динамічною та орієнтованою на людину, як і послуги, які ми надаємо.» –  пояснює Марчін Собчинські, керівник відділу маркетингу Групи Рабен.

Компанія опублікувала 10 епізодів та 2 тізери цього захопливого серіалу, який вже встиг викликати резонанс у глядачів, зібравши загалом понад 6 мільйонів переглядів на YouTube.

«Ми в захваті від позитивної реакції на Logistics Shorts, - говорить Світлана Галась, спеціаліст з маркетингу Групи Рабен. «Серія фільмів доступна для глядачів на всіх 15 європейських ринках, де є наші філії, і така чудова реакція глядачів, безсумнівно, є найкращим стимулом для нас розвивати цей проєкт».

Поєднуючи просвітницьку та розважальну складову, Logistics Shorts має на меті розкрити тему логістики та продемонструвати життєво важливу роботу, яку Група Рабен виконує щодня, зберігаючи при цьому легкість та доступність контенту. Група Рабен запрошує всіх бажаючих приєднатися і відкрити для себе захоплюючий світ логістики через призму маленьких оповідачів. Всі епізоди доступні на каналі компанії на YouTube  та на її сторінках у соціальних мережах (Facebook, Instagram та LinkedIn).

Група Рабен завжди шукає доступний спосіб розповісти про логістику, а також підкреслити важливість цієї галузі в повсякденному житті. Рабен також проводить такі кампанії, як #WeConnect та #RabenExpress, на основі формули «від поля до столу» або «від фабрики до кінцевого споживача». Ці заходи покликані показати з-за лаштунків, як виробляється різноманітна продукція для її клієнтів, а також продемонструвати магію логістики, яка приводить цю продукцію на полиці магазинів по всьому світу. І на цьому захоплення не закінчується, оскільки наступні кампанії вже в процесі підготовки.

Please accept marketing-cookies to watch this YouTube video.