Raben logo
csm_Raben_eco_projekty_ua_823f7429fc.jpg

Голосуйте за екологічні проєкти разом з Рабен

2021.10.01
Осінь починається з голосування ... 30 вересня починається черговий етап туру «Eco2Way», який є частиною святкування 90-річчя одного з найбільших логістичних операторів Європи – Групи Рабен. За два місяці можна буде проголосувати за один із трьох еко-проєктів: захист кажанів у Німеччині, очищення морів Італійського побережжя та спасіння лелек у Чехії. Проєкт, який переможе, отримає грант від Групи Рабен на його реалізацію.

З нагоди річниці, Рабен відправив Інтернет користувачів у подорож місцями, які сильно постраждали в результаті втручання людини. Такий спосіб святкування демонструє велике почуття відповідальності за долю планети та майбутніх поколінь, яке записано в ДНК компанії. Маршрут проходив через 11 країн, у яких Рабен має свої відділення, а в загальній кількості через 21 місце, які показували співробітники компанії та еко-активісти. Фіналом 5-місячної експедиції стане голосування за проєкт, який, на думку клієнтів і співробітників компанії, а також користувачів Інтернету, є найбільш важливим, цінним і заслуговує підтримки. До кінця листопада можна проголосувати за одну з трьох ініціатив:

1. Захист кажанів в лісах північного Баден-Вюртемберга. Проєкт передбачає створення 100 місць для  розмноження, кожне на 100 тварин, що в цілому становить 10 000 кажанів! Це дозволить відновити цей рідкісний вид ссавців в Німеччині і в той же час буде регулювати популяцію комах природним чином;

2. Очищення пляжів в Італії підводним дроном QYSEA FIFISH V6s. Він дозволяє оцінити негативний вплив людської діяльності на морське середовище, наприклад, кількість пластику, пошкодження морського дна; він також може брати зразки живих організмів, проби води або донних відкладень, одночасно очищаючи морське дно і проводячи дослідження. Raben Sittam та організація Black Bag хочуть запрограмувати дрон, який поступово допоможе очистити всі ділянки італійського узбережжя, починаючи з Лігурії;

3. Створення оазису для білих лелек в Чехії.  В рамках цього проєкту протягом кількох років буде створена територія з водно-болотними угіддями та ставками загальною площею 40 000 м2, що допоможе збільшити популяцію цих птахів з декількох десятків до декількох сотень на рік, збільшити кількість гнізд і місць відпочинку на шляхах міграції. Охорона білого лелеки тягне за собою збереження багатьох інших видів (метеликів, комах, ящірок, жаб, інших птахів), а також рослин (в даному випадку це будуть рідкісні види орхідей) а, отже, гарантує здорову екосистему.

«Не потрібно бути генієм, щоб підтримувати клімат», ­­– підкреслює Евальд Рабен, генеральний директор Групи Рабен, розповідаючи про ювілейний тур «Eco2Way». – «Майбутнє цих місць залежить від нас. Я закликаю Вас проголосувати за одне з нихразом ми зможемо допомогти– закликає він.

Турбота про навколишнє середовище вже давно перестала бути просто модою, вона стає одним з повсякденних завдань великого бізнесу, для якого благо планети – це велика відповідальність. Для Групи Рабен екологія є одним з основних стовпів стратегії корпоративної соціальної відповідальності. Компанія усвідомлює, як впливає галузь TFL на природне середовище. Тому з кожним роком Рабен ставить все більш амбітні цілі щодо скорочення викидів CO2 та наголошує про необхідність вжиття заходів для кращого, зеленого завтра. Доказом цього, безперечно, є  ювілейний тур «Eco2Way», який завершиться наданням відчутної підтримки одному з місць, яке відвідали еко-активісти з Рабен.

Голосування проходить на сайті за посиланням: https://www.raben90years.com/eco-voting/ , який доступний в 14 мовних версіях (13 країн, в яких преставлений Рабен, плюс англійська). Проєкт, який набере найбільшу кількість голосів, отримає грант на його реалізацію від Групи Рабен. Голосування триває з 30.09.2021 по 30.11.2021.

Генеральний директор компанії, Евальд Рабен,  запрошує всіх прийняти участь у голосуванні:

 

Please accept marketing-cookies to watch this YouTube video.