Raben logo

Група Рабен купує 20% бізнесу італійської компанії SITTAM

2017.04.21
Група Рабен придбала 20% бізнесу компанії Sittam, лідера на італійському ринку з міжнародних збірних перевезень автомобільним, морським та авіа транспортом, з головним офісом і центральним транспортним вузлом в м.Корнаредо, що недалеко від Мілану. Придбання має на меті підтвердити зміцнення партнерства між компаніями.

За більше ніж 50 років SITTAM досягла престижної позиції на міжнародному ринку збірних перевезень в Італії та  за її  межами, зміцнюючи свою мережу по всій Європі, країнах СНД та на Близькому Сході,  активно співпрацюючи в напрямках морських та авіа перевезень в партнерстві з близько 90 агенцій, з якими SITTAM хоче продовжити довгострокову співпрацю. У 2015 році компанія була придбана у CEVA компанією ALS, яка залишається її основним акціонером.

Джузеппе Дель Чампо, керуючий директор SITTAM: «Ми дуже задоволені тим, що Група Рабен  є додатковим акціонером, основний бізнес якого є внутрішні та міжнародні збірні перевезення. Це дає нам більшої стабільності».

SITTAM активно співпрацює з багатьма провідними підприємствами та галузями по всій Італії. Для існуючих партнерів сьогоднішня купівля Групою Рабен не передбачає ніяких змін. Компанія планує продовжити підтримувати довгострокову співпрацю з агенціями. Придбання має на меті підтвердити зміцнення партнерства між компаніями.

Евальд Рабен, Генеральний Директор Групи Рабен: «Співпраця з SITTAM в країнах Центральної та Східної Європи додає ще одну операційну країну до нашої мережі. Італійський ринок орієнтований на експорт, і це потенціал, в якому ми зацікавлені. Ми хочемо успішно розширювати співпрацю з SITTAM, покладаючись на якість та експертизу італійських експертів».

Альянс з компанією Рабен є готовим рішенням для менеджменту компанії SITTAM в напрямку розвитку їх Європейської логістичної мережі, в разі якщо станеться якась незапланована зміна в налаштуванні їх власної мережі.

SITTAM S.r.l. (Spedizioni Internazionali Trasporti Terrestri Aerei Marittimi S.r.l.) нараховує  313 співробітників, генерує 118 млн.євро прибутку  (2016).  Головний офіс компанії знаходиться в Мілані. Мережа S.I.T.T.A.M. S.r.l. складається з 9 операційних терміналів , 9  офісів з продажів  та фокусується на міжнародних збірних перевезеннях.