Raben logo
csm_Luible_Start_76041948c3.jpg

Група Рабен придбала компанію Luible Logistik GmbH, що в Німеччині

2021.09.10
Група Рабен придбала компанію Luible Logistik GmbH. Таким чином, європейський постачальник логістичних послуг розширює свою мережу збірних вантажів на німецькому ринку та зміцнює свої позиції в області комбінованих залізничних перевезень. Цим кроком Рабен продовжує стратегію зростання в Німеччині.

В результаті злиття компанія Рабен отримує філію Luible в місті Лаупхайм, Верхня Швабія, а також до компанії приєднуються всі 130 співробітників. Сімейне підприємство має відмінне стратегічне розташування недалеко від перетину автомагістралей A7 та A8, що у важливому економічному регіоні.

 Luible спеціалізується на міжнародних перевезеннях комбінованих автомобільно-залізничних та збірних вантажів. Крім того, експедитор організовує розподіл вантажів, які потребують особливої уваги, наприклад, небезпечних вантажів.

«Я дуже радий, що ми можемо розширити нашу мережу у співпраці з Luible, особливо тому, що перший контакт стався несподівано. В період пандемії, на етапі з великим обсягом поставок, Luible спонтанно допоміг нам у непростий час. Так виникли перші переговори, які потім набрали обертів.» – говорить Генеральний директор Групи Рабен Евальд Рабен.

Компанія Luible працює на ринку з 1949 року і вже шість років під свою нинішньою назвою після злиття чотирьох експедиторських компаній. Компанія пропонує автомобільні та залізничні перевезення, а також контрактну логістику. Річний оборот становить 14 мільйонів євро. Власний автопарк компанії, що складається з 55 сучасних автомобілів, відповідає європейському стандарту викидів 6. Після інтеграції в Групою Рабен клієнти отримують переваги значно ефективнішої та великої мережі з 39 філіями по всій Німеччині. По всій Європі в Рабен працює більше 10 000 співробітників. Група також має в своєму розпорядженні 8 500 транспортних засобів та складських приміщень площею близько 1,15 мільйона квадратних метрів.

«Угода з компанією Рабен відкриває перед нами нові можливості в Німеччині та Європі. Ми прийняли це рішення в колі всієї родини», – говорить Рене Мік, керуючий партнер Luible GmbH.

Рабен послідовно продовжує стратегію зростання

Завдяки поглинанню компанії Luible, Рабен розширює свою мережу з перевезення комбінованих вантажів в Німеччині та отримує відмінне розташування своєї філії в столичному регіоні Верхня Швабія. Європейський постачальник логістичних послуг динамічно інвестує в німецький ринок останні роки і послідовно реалізує свою довгострокову стратегію зі створення власної незалежної мережі комбінованих вантажів.