Raben logo
Amazon Preferred Carrier

Група Рабен приєднується до програми Amazon Preferred Carrier

2024.10.04
Група Рабен, один з найбільших європейських логістичних операторів, оголосила про своє призначення в якості Рекомендованого перевізника Amazon. Відтепер усі постачальники Amazon можуть обирати компанію Рабен для доставки своїх товарів на склади Amazon у Німеччині, Італії, Польщі та Чехії. Це партнерство стало можливим завдяки безпосередній близькості транспортних терміналів Рабен до центрів виконання замовлень Amazon, що забезпечує високоякісне обслуговування та доставку наступного дня для всіх постачальників.

Amazon Preferred Carrier (Рекомендований перевізник Amazon) — це спеціальна програма Amazon для постачальників, яка передбачає співпрацю з найкращими логістичними операторами. Вона надає гарантію співпраці з кваліфікованими перевізниками та забезпечує ефективне масштабування вхідного ланцюга поставок Amazon. Привілейовані перевізники діють як центри передового досвіду для дотримання вимог Amazon щодо бронювання та доставки, здійснюють доставку в неробочий час та у вихідні дні, а також гарантують доставку на наступний день для всіх постачальників.

Обираючи співпрацю з Рабен в якості Рекомендованого перевізника, ви отримуєте гарантію відмінної якості роботи. Маючи власну мережу в 15 європейських країнах, Група Рабен гарантує надійний і швидкий час доставки завдяки щоденним фіксованим слотам у всіх каналах Amazon. Для постачальника це означає менше адміністративних завдань (бронювання CARP) і повне дотримання термінів доставки, що призводить до зменшення кількості відмов і неявок. Завдяки ETA ви можете відстежувати кожне відправлення в режимі реального часу, перевіряти його статус у будь-який час та ідеально планувати всі процеси.

Близькість транспортних терміналів Групи Рабен до фулфілмент-центрів Amazon сприяє швидкому, високочастотному та ефективному потоку товарів. Рабен — це гарантована розвантажувальна потужність на об'єктах Amazon. Крім того, Група забезпечує легке залучення нових постачальників до мережі Рабен за допомогою спеціальної платформи myRaben.

Якщо вас цікавлять доставки товарів на Amazon в Німеччині, Італії, Польщі чи Чеській Республіці, розгляньте можливість співпраці з Групою Рабен. Завдяки налагодженій логістичній мережі та прихильності до якості, Рабен забезпечує безперебійну та ефективну доставку для всіх продавців Amazon.

Рекомендовані перевізники мають фіксований часовий інтервал у всіх фулфілмент центрах Amazon