Raben logo
csm_cdp_1_7f38852c1b.jpg

ГРУПА РАБЕН ЗАБЕЗПЕЧУЄ ЕКОЛОГІЧНУ ПРОЗОРІСТЬ, НАДАЮЧИ ІНФОРМАЦІЮ ЧЕРЕЗ CDP

2024.03.21
16 лютого 2023 року Група Рабен повідомила, що продовжила свою прихильність до екологічної прозорості, розкривши свій вплив на навколишнє середовище через CDP, глобальну некомерційну організацію, яка керує провідною у світі платформою для розкриття інформації про навколишнє середовище. Рабен надав інформацію через CDP і в 2023 році отримав A-рейтинг в CDP Climate Change 2023!

З рекордною кількістю компаній — 23 000+, які подають інформацію через CDP у 2023 році, надання даних про вплив на навколишнє середовище стало нормою ведення бізнесу.

Дані Групи Рабен будуть додані до повного переліку екологічних даних у світі, що допоможе стимулювати дії через більшу прозорість.

Розкриваючи інформацію через CDP, Рабен готова відповісти на зростаючий попит на екологічну прозорість з боку фінансових установ, клієнтів та політиків.

«Як транспортний оператор, ми постійно в русі, вже понад 90 років. Тисячі наших вантажівок щодня їздять дорогами Європи. Ми хочемо вести наш бізнес відповідально, щоб залишити Землю в хорошому стані для майбутніх поколінь. Саме тому ми послідовно впроваджуємо нашу ESG-стратегію та зосереджуємося на заходах зі скорочення викидів CO2. Оцінка від CDP є ще одним доказом того, що ми на правильному шляху, і що ми ніколи не повинні зупинятися, тому що ми хочемо, щоб кожен кілометр, який ми проїжджаємо, наближав нас до зеленого майбутнього» - сказала Евеліна Яблонська-Гриженя, керівник відділу сталого розвитку Групи Рабен

Шеррі Мадера, виконавчий директор CDP, коментує:

«З огляду на те, що цього року понад 23 000 компаній опублікували інформацію через CDP, стає зрозуміло, що сталий розвиток - і дані, які лежать в його основі, - невід'ємна частина довгострокового успіху бізнес-спільноти, яка не демонструє жодних ознак сповільнення - і не повинна сповільнюватися.

Оприлюднення інформації працює, і сьогодні ми повинні зробити невелику паузу, щоб відсвяткувати відданість прозорості та підзвітності, яку продемонструвала Група Рабен, подаючи звітність через CDP цього року. Майбутнє на 1,5 градуса все ще можливе, якщо світова спільнота працюватиме разом, щоб досягти цього.

Ділячись своїми екологічними даними з CDP, Рабен продовжує екологічну подорож, яка сприятиме наближенню екологічного майбутнього». 

З повним списком компаній, що публікують інформацію через CDP, можна ознайомитися тут: https://www.cdp.net/en/responses

 

Про CDP

CDP - це міжнародна неприбуткова організація, яка керує світовою системою розкриття екологічної інформації для компаній, міст, штатів та регіонів. Заснована у 2000 році та працюючи з понад 740 фінансовими установами з активами понад 137 трильйонів доларів США, CDP першою почала використовувати ринки капіталу та корпоративні закупівлі, щоб мотивувати компанії розкривати інформацію про свій вплив на навколишнє середовище, а також зменшувати викиди парникових газів, зберігати водні ресурси та захищати ліси. У 2023 році понад 25 000 організацій по всьому світу розкрили дані через CDP, серед них понад 23 000 компаній - у тому числі компанії, що зареєстровані на біржах і становлять дві третини світової ринкової капіталізації, - а також понад 1 100 міст, штатів і регіонів. CDP володіє найбільшою екологічною базою даних у світі, яка повністю відповідає вимогам TCFD, а показники CDP широко використовуються для прийняття інвестиційних та закупівельних рішень, спрямованих на створення безвуглецевої, стійкої та життєздатної економіки. CDP є членом-засновником ініціативи «Науково обґрунтовані цілі» (Science Based Targets initiative), коаліції We Mean Business Coalition, The Investor Agenda та ініціативи Net Zero Asset Managers. Відвідайте cdp.net або слідкуйте за нами @CDP, щоб дізнатися більше

НАШ А-РЕЙТИНГ У ЗВІТІ ПРО ЗМІНУ КЛІМАТУ ДО 2023 РОКУ

2023_Climate_Change_Raben_Group_CDP_A.pdf

Завантажити