Raben logo

Кілометри задля благодійності

2018.09.14
400 км на велосипеді Альпами, 10 відчайдух, 5 днів в дорозі та загальна мета - допомога дітям в Україні, на що було зібрано загальну суму в 30 000 євро. Це результат благодійної поїздки Halfway Alp Tour за участю генерального директора Групи Рабен Евальда Рабен, організованої з нагоди його 50-річчя.

ДНК сімейної компанії, що базується на системі цінностей, має природний елемент соціальної відповідальності та благодійності. Політика Групи Рабен щодо КСВ (корпоративна соціальна відповідальність) зосереджена на позитивних відносинах з місцевими громадами, природним середовищем та працівниками. Евальд Рабен запустив безліч кампаній та ініціатив, спрямованих на підвищення безпеки дорожнього руху (www.niebadzdziki.pl), важливості транспорту (http://www.transport-jest-potrzebny.pl) та екології (http://www.eco2way.com). Він також готовий брати участь у благодійних акціях, таких як, наприклад, співпраця з продовольчими банками в Польщі та Чехії, виступати патронатом різдвяного конвою, організованого Німецькою жіночою організацією круглого столу.

З нагоди свого 50-річчя Генеральний директор Групи Рабен вирішив організувати велосипедну експедицію до Альп, до якої він запросив 9 сміливців, його друзів та колег, які, як і він, поділяють пристрасть до гірських стежок. Метою подорожі було зібрати кошти на розвиток інфраструктури та сприяти поширенню питань гігієни серед дітей в Україні. Благодійником міг бути кожен, хто бажав привітати Евальда з днем народження, але замість подарунків генеральний директор найбільшої логістичної компанії в Польщі, запропонував віддати кошти  на підтримку благодійної кампанії в Україні. Загалом, вдалося зібрати 30 000 євро.

 “Ми доклали чимало зусиль задля цієї експедиції, але це того вартувало, оскільки нам вдалось зібрати 30.000 євро на допомогу дітям в Україні. Це величезне задоволення. Я хотів би подякувати всім благодійникам та своїм колегам-велосипедистам за їх вклад,  відданість та відчайдушність. Ми ще раз довели, що разом ми можемо зробити більше!» - говорить Евальд Рабен, Президент Групи Рабен.

Частина зібраної суми незабаром буде спрямована на відновлення санітарних приміщень у відібраних українських школах. Зібраної суми також достатньо для придбання гігієнічних засобів для школярів (набір включає в себе: рушник, мило, щітку + зубну пасту, дезодорант, гребінець тощо), а також для навчання та підготовки особистої гігієни в українських дітей. Всі згадані вище заходи будуть здійснюватися через Польську гуманітарну акцію.

"Для мене велика честь бути тут сьогодні з вами і відчувати себе частиною сім'ї Рабен", - говорить Мачей Багіньскі, член Правління Польської гуманітарної акції, приймаючи чек від Евальда Рабен - "Дякую вам за зібрану суму та вітаю з успішною поїздкою; ми раді, що Рабен ділиться з нами своїм успіхом. Зібрані гроші дозволять нам відновити туалети в Луганській області в Україні".