Raben logo
csm_Raben-CMM2-05_5182673851.jpg

Команда «Рабен Україна» долучилась до 28-го «Пробігу під каштанами»

2021.06.15
30 травня, у день святкування Дня Києва, команда «Рабен Україна» вкотре долучилась до наймасовішого благодійно-спортивного заходу країни «Пробіг під каштанами». Нововведення цього року дозволило бігти нашим співробітникам не тільки в Києві, а і в різних містах України.

Всі бажаючі не залежно від часу та місця участі могли долучитись до благодійного пробігу. Завантаживши мобільний додаток наші колеги з різних куточків країни або районів Києва вийшли на пробіжку, долучивши своїх рідних. Улюбленими місцями та вулицями рідного міста бігли наші спортсмени, найменшому з яких виповнилось 8 років в цьому році, долали дистанцію 5 км.

«Ми вдячні організаторам за можливість вкотре долучитись до наймасовішого спортивно-благодійного проєкту в Україні. А в цьому році і пробігти рідними вулицям свого міста. Так, вулицями Львова, Харкова, Рівного, Дніпра та інших міст пробігли наші колеги показуючи прекрасний приклад», – коментує Інна Очеретна, Генеральний директор «Рабен Україна».

За багаторічною традицією, усі зібрані в рамках Пробігу кошти будуть спрямовані для порятунку маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. Завдяки учасникам «Пробігу під каштанами» з 2002 року для Кардіоцентру було закуплено важливе та дороговартісне обладнання та витратні матеріали на загальну суму понад 640 тисяч доларів. За цей час у Кардіоцентрі врятували понад 20 тисяч дітей.

В цьому році на зібрані кошти куплять А-магнітний апарат, який дає можливість безпечно обстежити в умовах МРТ тяжкохворих діток. Він дозволяє моніторити важливі показники життєздатності дитини під час обстеження.

 «За 29 років, впродовж яких відбувається “Пробіг під каштанами”, я точно знаю, що люди завжди готові робити добрі справи. Сьогоднішній захід – це чудова нагода отримати море позитиву і допомогти врятувати маленьке життя. “Пробіг під каштанами” став справжньою традицією столиці, яка несе добро, емпатію, людяність, вміння радіти кожному дню і допомагати іншим. Допомагати рятувати маленькі серця», – каже Ірина Кузнєцова, ініціаторка та організаторка «Пробігу під каштанами».

Участь у заході взяли 10 108 благодійників. За результатами «пробігу» зібрано і передано Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України 1 350 000 гривень.

«Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

«Пробіг під каштанами» – наймасовіший спортивно-благодійний проєкт в Україні. Проходить щорічно, починаючи з 1993 року, в День Києва (остання неділя травня). Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.