Raben logo

Компанія «Рабен Україна» стала переможцем премії «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти»

2019.05.07
Послідовне формування іміджу компанії на ринку та низка ініціатив з КСВ нещодавно були відзначені. Наприкінці квітня ТОВ «Рабен Україна» мали за честь отримати нагороду «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти» у номінації «Транспорт та Логістика – комплексні логістичні послуги». Нагородження відбулося на XVIІ Міжнародному PR-Фестивалі, отримали нагороду Інна Очеретна, генеральний директор ТОВ «Рабен Україна», та Марина Мельник, директорка з продажів ТОВ «Рабен Україна».

Рейтинг якості управління корпоративною репутацією «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти» був створений як спосіб висловити суспільне визнання компаніям, які домоглися високих і відчутних результатів у цій сфері.

За підсумками незалежного закритого голосування компанія «Рабен Україна» стала переможцем п'ятого всеукраїнського Рейтингу якості управління репутацією «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти» в  номінації «Транспорт та Логістика – комплексні логістичні послуги». 

Церемонія нагородження відбулась в рамках XVIІ Міжнародного PR-Фестивалю 25 квітня 2019 року в Гранд Холі готелю Хрещатик.

Слід відмітити ключові критерії оцінки:

  • Репутація компанії на ринку
  • КСВ-ініціативи
  • Вміння долати репутаційні ризики
  • Співпраця з мас-медіа

«Відзнака нагородою «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти» стала для нас приємною несподіванкою та стимулом бути ще кращими, ще активніше діяти. Я би хотіла подякувати всім хто віддав свій голос за компанію «Рабен Україна» та подякувати команді, яка кожного дня працює над вдосконаленням, - говорить Інна Очеретна