Raben logo
Greece flag

Рабен розширює свою діяльність на грецькому ринку

2021.10.06
На початку жовтня 2021 року провідний грецький логістичний провайдер Intertrans S.A., став частиною сім’ї Групи Рабен. Завдяки цій угоді Рабен поповнила карту своїх філій і тепер представлена в 14 країнах.

Придбання покликане зміцнити позиції обох компаній не тільки на грецькому, але, перш за все, на європейському і світовому ринку. Розширення портфеля продуктів та підвищення операційної ефективності для підвищення задоволеності клієнтів – стратегічні цілі, які переслідують обидві компанії.

«Наші вантажівки щодня їздять по всьому світу , доводячи на практиці, що протягом багатьох років "ми знаємо дорогу": горде, зріле усвідомлення, яке відображено у нашому гаслі. Ми хочемо залишатися невід'ємною частиною логістичного ланцюга кожного професіонала і прагнемо до постійного зростання та використання всіх можливостей, які задовольнять потреби наших клієнтів. Безперечно, приєднання до   Групи Рабен відкриває нові  можливості, які стануть  не тільки нашими конкурентними перевагами, але і, перш за все, перевагами наших  клієнтів» – пояснює Георгіос Цакіріс, Генеральний директор Intertrans S.A.

Маючи 40-річний досвід роботи в галузі європейських автомобільних перевезень, компанія Intertrans незмінно прямує шляхом надійності та взаємної довіри зі своїми партнерами та клієнтами. У 1981 році компанія в якості експедитора розпочала свою діяльність в області імпорту та експорту, пропонуючи сертифіковану якість, своєчасність і швидкість, а також абсолютну впевненість і безпеку на кожному етапі виконання будь-якого завдання. Європейська транспортна мережа Intertrans охоплює 12 країн і складається в цілому з 23 хабів та 17 партнерів по всій Європі. У розпорядженні грецької компанії 11 000 м2 складських приміщень, більше 90 вантажних автомобілів та 70 співробітників. Головний офіс компанії знаходиться в м. Пірей, неподалік від Афін, а дві інші філії – в Салоніках та Іракліоні, острів Крит.

«Ми пишаємося, що Intertrans, компанія з більш ніж 40-річним досвідом роботи в сфері логістики приєдналася до сім’ї Групи Рабен. Обидві компанії поділяють схожі цінності та приділяють велику увагу інноваціям і технологіям. Тому ми впевнені, що поєднання потенціалів Групи Рабен та Intertrans буде ноу-хау грецького ринку і міжнародної дистрибуції, та принесе вигоду всім клієнтам Групи Рабен. Ми досягли ще одного важливого етапуговорить Евальд Рабен, Генеральний директор Групи Рабен.

З приєднанням Intertrans, Група Рабен в даний час представлена на 14 європейських ринках, налічує понад 10 000 співробітників і має в своєму розпорядженні більше 1 200 000 м2 складських потужностей. Компанія послідовно реалізує свою стратегію зростання, завжди дивиться в майбутнє і ставить потреби клієнтів на перше місце.