Raben logo
подарунки

«Рабен Україна» долучається до благодійних заходів з нагоди Всеукраїнського дня добрих справ

2019.12.03
3 грудня 2019 року «Рабен Україна» приєдналася до заходів, що здійснюються в рамках другого Всеукраїнського дня добрих справ під назвою «GivingTuesday» (в Україні: «ЩедрийВівторок»). Компанія передала солодкі подарунки дітям з обмеженими фізичними можливостями, які перебувають під опікою Товариства Червоного Хреста України.

«Впродовж останніх років ми постійно радуємо діток подарунками до свят і сподіваємося, що це залишить приємні спогади в душі кожної дитини»,  —  коментує Інна Очеретна, Генеральний директор «Рабен Україна».

Ідея відзначати «GivingTuesday» у перший вівторок після Дня подяки з’явилася в Сполучених Штатах Америки у 2012 році. Мільйони людей у всьому світі щороку проводять різноманітні акції на користь благодійних організацій і поширюють інформацію про це в соціальних мережах із закликом робити добро для тих, хто його найбільше потребує.

Україна приєдналася до глобального руху «GivingTuesday» у 2018 році і стала 154-ю країною-учасницею світової благодійної спільноти. «GivingTuesday» отримав в Україні назву «ЩедрийВівторок» і 3 грудня 2019 року країна вдруге відзначає цей день. «ЩедрийВівторок» об’єднує країну навколо добрих справ і вкотре доводить, що дарувати радість може кожен.