Raben logo
нагорода для Рабен Україна від Гербалайф

«Рабен Україна» отримала почесну нагороду Golden Leaf від Herbalife

2023.09.20
Минулого місяця «Рабен Україна» отримала почесну нагороду Golden Leaf та визнана однією з організацій, яка сприяє зміцненню, зростанню та стійкості компанії Herbalife.

Нагородою Golden Leaf відзначаються постачальники, які перевершили очікування щодо обслуговування клієнтів або зробили щось надзвичайне для підтримки бізнесу Herbalife. Компанія Herbalife започаткувала цю програму 4 роки тому, в рамках якої із сотень продавців та постачальників, з якими співпрацює Herbalife Nutrition, нагороджується лише обрана група.

«Отримати цю нагороду є великою честю для нас і підтвердженням, що наші зусилля допомагають не лише розвивати нашу компанію, а й позитивно впливають на бізнес наших клієнтів. Ми пишаємося тим, що маємо можливість бути частиною такого важливого процесу» — коментує Інна Очеретна, Генеральний директор «Рабен Україна».

«Рабен Україна» та Herbalife співпрацюють 9 років у напрямку контрактної логістики (електронна комерція) та митно-брокерських послуг, а також міжнародних та внутрішніх перевезень. 

«У нашій компанії ми дбаємо про те, щоб усі продукти та процеси відповідали найвищим стандартам. Ми використовуємо лише найкращі інгредієнти від надійних постачальників, які дотримуються наших високих стандартів. Тому партнерство з перевіреними постачальниками логістичних послуг також є важливою частиною нашої роботи. Наша співпраця з компанією «Рабен Україна» знаходиться на тому рівні, до якого ми звикли. Їхнє прагнення задовольнити наші потреби та забезпечити безперебійний потік нашого ланцюга поставок відіграло важливу роль. Ми раді вручити компанії «Рабен Україна» цю нагороду на знак нашої вдячності за їх високий сервіс. Ця нагорода є свідченням міцного партнерства, яке ми побудували, і позитивного впливу наших спільних зусиль для наших клієнтів», — коментує Тетяна Серебряник, директор «Гербалайф Україна».

«Ми відчуваємо велику честь та гордість за отримання цієї нагороди від нашого цінного клієнта,» каже Міхал Коваль, Директор складської логістики «Рабен Україна». «Це підтвердження нашої місії забезпечити найкращий рівень обслуговування, надійність та професіоналізм нашої компанди. Ми впевнені, що ця нагорода стане новим рушієм для досягнення ще більших вершин у своєму професійному розвитку.»

Отримана нагорода, ще раз підкреслює важливість стратегій та інноваційних підходів до розвитку компаній Групи Рабен. Ми залишаємося вірними своїм цінностям і місії — забезпечити найвищу якість наших послуг, рухаючись уперед із незмінною впевненістю та відданістю.