Raben logo
Нагорода

Золото соціально відповідальним

2020.06.26
«Золотий листок» тижневика POLITYKA вже вп'яте отримує Група Рабен. Відзнака присуджується компаніям, які ведуть свій бізнес у відповідності до принципів корпоративної соціальної відповідальності. Рейтинг був підготовлений тижневиком POLITYKA у співпраці з компанією Deloitte та Форумом відповідального бізнесу.

Група Рабен здійснює та просуває діяльність у сфері корпоративної соціальної відповідальності впродовж багатьох років. Соціальна відповідальність є невід’ємною частиною ДНК сімейної компанії, яка базується на визначеній системі цінностей.

«Група Рабен знову отримує золото! У нас є драйв для КСВ. Дякуємо редакції журналу POLITYKA та представникам компанії Deloitte за високу оцінку діяльності нашої компанії в рамках рейтингу «Листки КСВ». Ми і надалі докладатимемо максимум зусиль, щоб підтримувати відповідний рівень соціальної відповідальності. Викликів, особливо останнім часом та в умовах помітних змін клімату, точно вистачає!», – каже Якуб Кшевіна, менеджер з питань КСВ та  внутрішніх комунікацій Групи Рабен.

Компанія реалізує стратегію сталого розвитку з 2010 року. Її мета у сфері КСВ стати законодавцем стійких тенденцій у галузі, створюючи додаткову вартість навколишньому середовищу на основі довгострокових рішень.

Щотижневик «POLITYKA» вже дев'ятий раз вручає нагороди «Золотий листок» за досягнення у сфері КСВ. Цьогоріч 96 компаній взяли участь в онлайн опитуванні, підготовленому на основі стандарту ISO 2600. На основі аналізу результатів опитування та згідно з критеріями, зазначеними на веб-сайті www.polityka.pl/csr, аж 68 компаній отримали нагороди.