Raben logo

Евальд Рабен – Підприємець Року в Німеччині

2018.04.04
26 береня 2018 року Евальд Рабен, Генеральний Директор Групи Рабен був нагороджений премією LEO 2018 у номінації «Підприємець Року» німецьким виданням Deutsche Verkehrs-Zeitung. Урочиста подія відбулась на гала концерті в Куріохаузі в Гамбурзі.

Deutsche Verkehrs-Zeitung презентує LEO Awards видатним особам логістичного сектору один раз на рік, починаючи з 2007 року. Журі, на чолі з головним редактором DVZ Харальдом Ерен, відзначає менеджерів, власників компаній та перспективних гравців індустрії у різних категоріях, в тому числі "Підприємець Року".

"Я дуже радий отримати цю нагороду. Група Рабен є сімейною компанією, і наша основна цінність - це підприємництво, поєднане з мужністю, наполегливістю та правильним поєднанням досвіду та почуттям нових цілей та горизонтів. Як постачальник логістичних послуг ми хочемо підтримати амбітні економічні цілі наших клієнтів, використовуючи індивідуальні рішення, і всі наші зусилля завжди скеровані кінцевою метою - надавати найвищу якість обслуговування. Наша власна німецька дистрибуційна мережа була логічним наслідком. Це дає нам більшу гнучкість і допомагає нам повною мірою використовувати свої можливості на користь наших клієнтів ", - говорить Евальд Рабен.

LEO означає Логістика (Logistics), Досконалість (Excellence) та Оптимізація (Optimisation). Премії нагороджуються за трьома категоріями: підприємці, інновації та досягнення в логістичному житті. Нагороди LEO призначені для того, щоб шанувати людей, які зробили собі ім'я за допомогою дуже особливих послуг, незвичайної соціальної участі або новаторських ідей. Серед попередніх призерів були Клаус-Майкл Кюне, Бернгард Саймон, Хайнц і д-р Хуго Фігє, Еріх Стаук, Сюзанна Мейєр, Йозеф Хаттіг, Гудрун Вейнер-Атенс та Клеменс Ретманн.