Raben logo
Raben Group: international transport and logistics

Група Рабен на виставці Transport Logistic 2023 у Мюнхені

2023.03.30
9-12 травня 2023 року — дата, яку вже давно забронював весь логістичний сектор. Саме в ці дні в Мюнхені відбудеться Transport Logistic 2023 — одна з найважливіших виставок такого роду у світі. Відповідно до свого гасла We connect Europe, Група Рабен представить на стенді свої новітні пропозиції та «зелений» підхід до ведення бізнесу.

Після тривалої перерви, яку спричинила пандемія — виставка Transport Logistic у 2021 році не мала традиційного формату компанії та їхні клієнти нарешті матимуть можливість зустрітися на виставковому майданчику в Мюнхені: налагодити нові контакти, обмінятися досвідом та обговорити стан галузі. Адже чотири роки це як століття для логістичного сектору, особливо в таких швидкозмінних політичних, соціальних та економічних обставинах.

Як завжди, Група Рабен запрошує вас на стенд № 402 в залі А5, де протягом чотирьох днів працюватимуть понад 60 експертів. Буде можливість дізнатися більше про спектр міжнародних зв'язків голландського логістичного оператора під гаслом We connect Europe. Важливим сегментом послуг Рабен є контрактна логістика, яка пропонує комплексні рішення, пов'язані зі зберіганням товарів, великий вибір VAS послуг з доданою вартістю таких як копакінг або спільне виробництво, а також рішення для електронної комерції ця частина стенду компанії буде представлена під гаслом We innovate. Сенсорні екрани на стенді дозволять отримати доступ до послуг Групи Рабен через веб-сайт. Крім того, відвідувачі за допомогою співробітників компанії зможуть протестувати платформу myRaben, призначену для клієнтів. Логістичного оператора відрізняє команда People with Drive, яка ефективно та гнучко реагує на всі потреби клієнтів, а також сучасні ІТ-інструменти для зручного та зрозумілого сервісу та турбота про навколишнє середовище, що проявляється у сталому підході до ведення бізнесу ця зона буде називатися We care.

“Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з нашими підрядниками, партнерами та представниками інших компаній на виставці. З моменту останнього заходу багато чого змінилося. Незважаючи на складну ситуацію в Європі та світі, наша компанія переживає динамічне зростання, включаючи придбання, інвестиції та розширення міжнародних зв'язків в Європі" говорить Евальд Рабен, генеральний директор Групи Рабен. "Що відрізняє нас на ринку це наш екологічний підхід до ведення бізнесу та наша команда, завдяки якій ми пропонуємо логістику з людським обличчям та індивідуальні послуги. Запрошуємо приєднатися до нас на нашому стенді, щоб обговорити спільні плани на майбутнє".

Концепція стенду відображає філософію Групи Рабен компанії з голландським походженням та більш ніж 90-річною історією, яка орієнтована на розвиток, пропонує логістику «з людським обличчям» та приділяє увагу питанням сталого розвитку. Звідси мінімалістичний, спокійний дизайн і домінуючий білий колір з зеленими елементами декору з натурального моху. Простір, спланований з великою ретельністю та знанням ергономіки, має сприяти діловим зустрічам та предметним дискусіям.

Група Рабен вже вшосте візьме участь у виставці Transport Logistic. Тим часом, цього року виповнюється 45 років з моменту проведення першої виставки. Зустрічі для представників галузей транспорту, логістики, ІТ та управління ланцюгами поставок у Мюнхені завжди користуються великою популярністю на останній виставці у 2019 році кількість учасників зросла на 10 відсотків, а стенди вперше зайняли цілих 10 залів.