Raben logo

Група Рабен придбала Busse Logistik в Німеччині

2017.07.13
Наприкінці червня Група Рабен підписала контракт на придбання Busse Logistik, що знаходиться в Касселі. Компанія налічує понад 140 чоловік і пропонує послуги внутрішніх та міжнародних перевезень. Придбання є частиною довгострокового плану розвитку Групи на німецькому ринку. Придбання буде завершено після остаточного затвердження антимонопольним комітетом.

Це було четверте поглинання, здійснене Групою Рабен в Німеччині з початку 2017 року. 1 січня 2017 року Raben Trans European Germany перейняв на себе операції колишніх філіалів компанії Rhenus, розташованих у м.Фелльбах та Вейлімдорф. У березні 2017 року Рабен придбала транспортні та логістичні компанії Exice GmbH та RLZ Baden GmbH в Карлсруе. 3 травня 2017 року Група Рабен підписала контракт на придбання депо SCHMALZ + SCHÖN Logistik Gruppe в Камені (район північної Рейн-Вестфалії). І от прийшов час для Busse Logistik в Касселі.

"Німеччина - один з найбільших ринків у Європі з 80 мільйонами споживачів", - говорить Евальд Рабен, генеральний директор Групи Рабен, - "Ми прагнемо, щоб Німеччина стала найважливішим для нас ринком до 2018 року. До цього часу ми матимемо нашу власну незалежну дистриб'юторську мережу в країні  з більш ніж 30-ма розподільчими центрами.  Придбання Busse Logistik ідеально відповідає цій стратегії".

Busse Logistik є сімейною компанією, що заснована у 1996р. Налічує 140 співробітників, включаючи близько 100 водіїв. Також має власний транспортний парк, завдяки якому більшість напрямків обслуговується самостійно. Здебільшого компанія зосереджена на перевезеннях збірних та повнокомплектних вантажів а також контрактній логістиці. Річний оборот компанії складає 15 мільйонів євро (2016 рік).