Raben logo

Група Рабен завершила придбання частки бізнесу компанії Rhenus в м. Фелбах

2017.01.16
2 січня 2017 року у Манхаймі після перевірки антимонопольним комітетом, компанія Raben Trans European Germany переняла на себе операційну діяльність вже колишньої компанії Rhenus в м. Фелбах та Вейлімдорф, у вигляді повної передачі активів підприємства. Договір купівлі-продажу був підписаний ще 21 липня. Рабен продовжуватиме здійснювати транспортно-експедиторські послуги під власним ім'ям.

Рабен зміцнює свою мережу на півдні Німеччини, купуючи бізнес, що спеціалізується на національних перевезеннях невеликих партій вантажів. Ніяких змін в плані зміни контактних осіб для клієнтів не планується.

"Регіон навколо столиці федеральної землі Штутгарт є одним з найсильніших економічних районів, та однією з основних високотехнологічних територій  Європи. Ми робимо все можливе, щоб успішно продовжувати давні відносини з клієнтами, що склались на цій території, а також намагаємось їх розширювати", говорить Евальд Рабен, Генеральний Директор Групи Рабен.

Більшість  клієнтів транспортно-експедиційних територій Фелбаха та Вейлімдорфа є постачальниками автомобільної мережі або роздрібної торгівлі чи охорони здоров'я. Це в основному малі та середні підприємства. Фелбах вже був партнером мережі Raben Trans European до придбання. Бізнес територія має два логістичних центри, в тому числі зону крос-докінгу.