Raben logo

Клуж-Напока – нове відділення Групи Рабен в Румунії

2017.05.22
Нове відділення Raben Logistics Romania в м.Клуж-Напока було відкрито 15 травня цього року. Наразі задля кращого клієнтського обслуговування Raben Logistics Romania має 4,300 м2 крос-докінгових приміщень в трьох різних локаціях (Бухарест, Арад, та Клуж-Напока).

“Ми обрали саме Клуж-Напока для нашого нового відділення, тому що цей регіон дуже стрімко розвивається, і депо знаходиться в легкодоступній промисловій зоні, недалеко від автомагістралі. Якщо ви хочете розвинути сильну дистриб'юторську мережу в Румунії, ви маєте бути присутніми в Клуж.” – говорить Валентин Сторой.

Директор компанії Raben Logistics Romania, пояснюючи свій вибір.Місто має важливі зв’язки з Угорщиною, тому таке рішення з боку компанії Рабен має на меті спростити процес перевезення клієнтських вантажів між цими двома країнами. Тепер компанія може надавати послуги з внутрішніх та міжнародних перевезень, обслуговувати на площі в 1300 м2 з трьома навантажувальними рампами та чотирма співробітниками.Компанія Raben Logistics Romania працює на ринку з 2016 року в містах Бухарест та Арад зі штатом у 20 співробітників.  Компанія є компетентним партнером в перевезенні збірних вантажів, повнокомплектних перевезень, та перевезень з частковим завантаженням за внутрішніми та міжнародними напрямками. Компанія пропонує індивідуальні рішення для своїх клієнтів в Румунії незалежно від розміру та сектору їх діяльності.

"Оскільки наші клієнти мають заводи в Трансильванії, ми маємо їм запропонувати наші найкращі рішення. Клуж-Напока є набільшим містом в Трансільванії» - каже Валентин Сторой.В планах компанії на майбутнє – подальше розширення в Клуж-Напока, пропонуючи клієнтам послуги зі складської логістики в разі потреби.