Raben logo
нагорода

Нагорода Групи Рабен в категорії «Кращий у хмарному сховищі даних (BEST IN CLOUD 2019)»

2019.10.16
Як ефективно використовувати хмарні технології для розвитку бізнесу? Для ІТ відділу Групи Рабен відповідь на це запитання є нескладною. Платформа myRaben.com та запущений на початку року сервіс ETA, що розташовані у хмарі, були відзначені в рамках конкурсу «Кращий у хмарному сховищі даних (BEST IN CLOUD 2019)», який організувала компанія Computerword. Нагорода здобута у номінації «Краще впровадження хмарного сервісу за останні 12 місяців!».

Конкурс «Кращий у хмарному сховищі даних 2019» проводиться компанією Computerworld вже всьоме. Він популяризує найбільш ефективні способи використання хмарних технологій. До уваги було взято такі фактори: вплив на діяльність компанії, економічний ефект, чи допомогла дана технологія вирішити основні проблеми компанії.

Переможці конкурсу були оголошені на конференції «Кращий у хмарному сховищі даних 2019». Нагороду за краще впровадження хмарного сервісу за останні 12 місяців від імені Групи Рабен отримав Збігнєв Кепінський, керівник відділу досліджень і розробок (Genius Lab).

«Я дуже радий, що журі оцінило і відзначило наше рішення. MyRaben.com — це платформа, призначена для наших клієнтів, вантажовідправників і вантажоодержувачів товарів, перевезення яких ми здійснюємо. Функції та обсяг інформації, що надається через платформу, постійно удосконалюються з метою розширення спектру послуг, що надаються  Групою Рабен»,  — каже Збігнєв Кепінський.

Протягом багатьох років група Рабен впроваджує інноваційні рішення як у сфері складських і транспортних процесів, так і в сфері IT-інструментів і систем. Платформа myRaben.com була запущена у 2015 році.  Завдяки використанню хмарних обчислень даних клієнти та одержувачі товарів, які доставляє Група Рабен, можуть використовувати Інтернет для отримання миттєвого доступу до замовлень, поточного стану поставок і рахунків,  або персоналізованих серій звітів.

«Використання хмарних обчислень дозволило забезпечити високу ефективність і швидкість рішень одночасно для декількох тисяч користувачів, які щодня активно використовують ресурси платформи;  забезпечити високу доступність програми в режимі 24/7; вивільнити ресурси власної мережі та обладнання, а також гарантувати масштабність рішення»,  — каже Збігнєв Кепінський.

Крім того, із січня 2019 року клієнти Групи Рабен можуть відстежувати час доставки в режимі реального часу на платформі myRaben.com, оскільки компанія розробила інноваційну систему моніторингу вантажів на основі параметру ETA (estimated time of arrival: очікуваний час прибуття). Ця система використовує інформацію про поточне місцезнаходження водія, яка передається на мобільний пристрій завдяки GPS. У разі виникнення ситуації, що може вплинути на час доставки (раніше/пізніше, аніж заплановано), наприклад, у випадку дорожньо-транспортної пригоди або аварії, система автоматично оновлює очікуваний час і відправляє оновлення на платформу myRaben.com.