Raben logo
csm_turcja_06_f6b1c4a6b7.png

Нове партнерство Групи Рабен в Туреччині

2016.03.28
Торгівля між Польщею та Туреччиною – сьомою європейською країною за масштабами розвитку економіки з точки зору ВВП – продовжує зростати. Впродовж 2011-2014 років товарообіг між цими двома країнами збільшився в 9 разів, досягши рівня майже в 6 млрд євро.

У відповідь на потреби ринку, на початку лютого 2016 року, Raben Logistics Polska відкрила новий, прямий та регулярний напрямок перевезень з Туреччиною. Нове партнерство дозволить запропонувати клієнтам ретельно продуману та оптимальну за ціною послугу. Логістичний партнер Групи Рабен, компанія Kita Logistics, є символом стабільної якості послуг, що надаються на найвищому міжнародному рівні.

"Kita Logistics є надійним брендом на турецькому ринку. Високий рівень обслуговування клієнтів та операцій, що надає компанія, ідеально підходять для нашої партнерської мережі і, що найголовніше, вона відповідає потребам наших клієнтів. Я радий, що нам вдалося налагодити співпрацю"  коментує Бартоломей Лапінські, менеджер з розвитку бізнесу.

Завдяки партнерській співпраці, Група Рабен зможе запропонувати своїм клієнтам:

  • Фіксовані та регулярні дні відправлень на міжнародних сполученнях;
  • Прогнозований час доставки при здійсненні імпортно-експортних перевезень;
  • Можливість відстеження вантажів на кожному етапі доставки;
  • Транспортне консультування;
  • Комплексні митні послуги в Польщі та Туреччині;
  • Склади тимчасового зберігання;
  • Тісна співпраця з вантажовідправниками та вантажоодержувачами щодо транспортування та митного оформлення;
  • Можливість використовувати мережу збірних перевезень, що охоплює всю Європу а також широкий портфель складських послуг для проектів з консолідації.

"Задоволення потреб клієнтів завжди було нашим пріоритетом. Завдяки співпраці з Групою Рабен, яка працює на європейському ринку вже 85 років, ми зможемо запропонувати широкий спектр послуг не лише в країнах Бенілюксу та в Німеччині, де ми представлені більше 20 років. Така співпраця відкриває для нас двері до всього регіону Центральної та Східної Європи", - підсумовую Тугбай Атаман, член Ради Директорів компанії Kita Logistics.