Raben logo

Raben Logistics Polska - Логістичний Лідер 2016 року в Польщі

2016.12.27
Компанія Raben Logistics Polska отримала нагороду Лідер з Логістики (в категорії: позиція на ринку) в дослідницькій програмі Логістичний Оператор Року. Це ще один успіх компанії в лише польській дослідницькій програмі з коротким викладом якості логістичних послуг, пропонованих клієнтам.

Церемонія-презентація пройшла 8-го грудня в готелі Софітель Вікторія у Варшаві під час Гала нагородження у сфері логістики, транспорту та виробництва 2016. 500 керівників з виробництва, торгівлі та логістики стали свідками успіху компанії. Організатори дослідження підкреслили, що Raben Logistics Polska є найбільшим гравцем на ринку логістики в Польщі, єдина компанія нагороджена в усіх виданнях, триразовий переможець програми. Конкурентоспроможність компанії збільшилася ще більше на фоні зовнішньої експансії, що відзначилась численними придбаннями як в Східній, так і Західній Європі.

Нагороду від імені Raben Logistics Polska отримав Павел Римарович, Операційний Директор. Логістичний Оператор Року є унікальним і незалежним дослідженням задоволеності клієнтів діяльністю логістичних операторів, що забезпечує об'єктивну інформацію про масштаби і якість логістичних послуг, доступних на ринку. Програма оцінює конкурентний потенціал компанії, комплексність логістичних послуг, стандарти діяльності, стандарти обслуговування очима ключових клієнтів, а також клієнтів в цілому, позицію лідера ринку з точки зору ключових клієнтів та клієнтів в цілому. Організаторами дослідження виступили Publisher Eurologistics та Data Group Consulting.