Raben logo
csm_raben_germany_af2ba84bf5.jpg

Рабен Німеччина завершила злиття з компанією Вейсхаупт

2015.10.30
Група Рабен розширила сферу свого бізнесу в Німеччині: за схваленням відповідних картельних органів Група придбала експедиторську компанію Вейсхаупт (Weisshaupt) зі штаб-квартирою в Альбштат (Баден-Вюртемберг).

«З придбанням Spedition Weisshaupt наші клієнти зможуть вигідно скористатись економічними та географічними перевагами цього регіону. Крім того, компанія ідеально доповнює наші компетенції з регіональної експертизи, кваліфікованого персоналу та пропонованих логістичних послуг. Завдяки всім цим факторам, зокрема, через географічне розташування на Швабській Альбі, ми можемо сприяти зростанню наших клієнтів у кращий і ефективніший спосіб», – говорить Евальд Рабен, Генеральний Директор Групи Рабен.

В Альбштаті працює близько 130 осіб, а річний оборот складає близько 13 мільйонів євро. Основний бізнес компанії включає, перш за все, перевезення збірних вантажів в Німеччині та Європі, закупівельну логістику, складські та митні послуги. Компанія буде продовжувати працювати під назвою Spedition Weisshaupt GmbH & Co.KG.

Томас Вейсхаупт, Директор Spedition Weisshaupt GmbH & Co KG, додає: «Ми раді, що обрали безпечний шлях до майбутнього в якості нового члена Групи Рабен, що дає нам можливість стабілізувати наші бізнес активності. Під егідою Групи Рабен, Weisshaupt має кращі передумови розвиватися і сприяти зміцненню ролі Рабен в Німеччині за допомогою її розподільчої мережі та портфеля послуг».