Raben logo
csm_operator_roku_ok_02_23921a09b3.png

Рабен Польща – Логістичний Оператор 2015 року

2015.12.17
Все більше компаній визнають роль лояльності клієнтів, та її вплив на такі фінансові показники як рентабельність, та ріст організації. Програма «Логістичний Оператор Року» вимірює якість задоволеності та лояльності серед клієнтів, що користуються послугами логістичних операторів. Цього року, під час чотирнадцятого видання програми, незалежним журі обирались ті 3PL оператори, що отримали високий рівень лояльності від Клієнтів.

Під час святкового Логістичного Гала вечору, що відбувся у Варшаві 3 грудня 2015 року,  були оголошені кращі постачальники логістичних послуг. Компанія «Рабен Польща» була серед почесних претендентів, обраних Клієнтами сектора TFL та була номінована Лауреатом Золотого Герба.

«Ми вважаємо, що тільки двосторонній зв'язок може сприяти розвитку нашої компанії. Тому ми регулярно дізнаємось у наших клієнтів, через внутрішні дослідження задоволеності, які елементи нашої діяльності потребують вдосконалення. Ми також почали діалог з місцевим співтовариством, щоб з'ясувати, які ми сусіди. Відповіді, які ми отримуємо у всіх опитуваннях аналізуються, потім ми готуємо план коригувальних дій. Сьогодні, емоційна складова має велике значення і дослідження рівня задоволеності серед клієнтів стало обов'язком постачальника логістичних послуг. Таким чином, ми хотіли б подякувати нашим клієнтам за їх думки, які є показниками змін для нас. Ми вважаємо, що, бути відкритими до діалогу та прагнути досконалості корисно для всіх учасників. Отримана нагорода підтверджує, обрана нами стратегія є правильною, і ця довіра дає можливість працювати надалі»,  коментує Януш Аніол, Генеральний директор Рабен Польща.

«Лауреат першої премії Золотий Герб 2015 року, чотирнадцятого видання програми «Логістичний Оператор Року», Рабен Польща (разом з компаніями Фреш Логістика та Рабен Транспорт) є найбільшим гравцем на ринку логістичних послуг в Польщі, єдиною компанією, визнаної у всіх виданнях Програми, переможець першого видання у 2002 році, і восьмого видання у 2009 році. Вважається, що «Польська компанія» за кордоном більша, ніж у Польщі, тому що це в значній мірі пов'язано з видатним успіхом, якого вона  досягла в Польщі, завдяки історичній можливості розвитку чверть століття тому. На відміну від інших великих корпорацій, Рабен Польща уособлює символ розвитку логістики в Польщі, оскільки вона залишилась сімейною компанією (власник має сім’ю в Польщі), керівництво якою здійснюється з Польщі польськими менеджерами. Для польського клієнта, Група Рабен є компанією з сильною позицією на ринку логістичних послуг, заснованих на трьох стовпах:  досвід та бізнес-довіра, конкурентний потенціал на ринку, і найбільш диверсифікований і повний портфель послуг. Клієнти також визнають досягнення компанії в управлінні логістичними процесами (IT рішення) та інноваційність організаційних і технологічних рішень на противагу конкурентам",  коментує Петро Шретер, засновник компанії, що відповідає за опитування.