Raben logo
висадка дерев

«Рабен Україна» продовжує висаджувати дерева в рамках програми «Електронний рахунок = вища культура»

2021.06.02
Навесні 2021 року представники парку природи «Беремицьке», що на Чернігівщині, висадили 600 дерев для «Рабен Україна». Як і минулого року висадка дерев проходила з чітким дотриманням співробітниками парку усіх заходів безпеки.

«Висадження дерев вже стає прекрасною традицією. Ми продовжуємо доглядати за довкіллям та робити майбутнє наших поколінь кращим. Хочу наголосити, що ця ініціатива не розвивалась б так стрімко без допомоги наших  клієнтів, які активно приєднуються до електронного документоообігу. Маємо надію, наступного року наша команда разом зі своїми сім’ями зможе долучитись до цієї чудової справи і власноруч висадить вже нову порцію дерев»– коментує Інна Очеретна,  Генеральний директор компанії «Рабен Україна».

Нагадаємо, що програма «Електронний рахунок = вища культура», яка передбачає відмову від документів на паперових носіях – давня ініціатива Групи Рабен. Вона реалізується з 2014 року. В її рамках посаджено майже 16 000 дерев. «Рабен Україна» запровадила таку практику у 2020 році.

Цього разу в рамках ініціативи в Україні було висаджено 600 кленів та лип. Саме така кількість клієнтів/перевізників приєдналася у 2020 році до програми «електронний рахунок = вища культура». На кожного клієнта/перевізника, який відмовився від паперових рахунків на користь електронних, було висаджено один саджанець.

«Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

Парк природи «Беремицьке» – природоохоронний об’єкт на півдні Чернігівської області, що розташований на лівому березі р. Десна. Основна діяльність парку пов’язана з відновлення екосистем шляхом впровадження ревайлдингових методів створення мозаїчних ландшафтів, в тому числі за рахунок природного випасу. Особливої уваги заслуговує фауна даної території: через парк проходять міграційні шляхи багатьох видів птахів, також тут на постійній основі проживає багато представників фауни.