Raben logo
Спортсмен

«Рабен Україна» 6-й рік поспіль бере участь у благодійному заході «Пробіг під каштанами»

2020.06.02
31 травня 2020 року команда «Рабен Україна» вкотре долучилася до благодійного проєкту «Пробіг під каштанами», а точніше його альтернативного варіанту – пробігу в режимі он-лайн.

Цього року учасники здійснювали пробіжку, не виходячи з дому. Вулицями Києва бігла лише визначена команда амбасадорів, долаючи дистанцію 5 км. Вони бігли за кожного учасника пробігу. Благодійні внески будуть спрямовані на допомогу українським лікарям та медичним закладам: Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України, а також закладам, про які інформує МОЗ. 

«У попередні 5 років ми бігли, щоб підтримати маленьких пацієнтів Центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України. 31 травня 2020 року ми долучилися до марафону #ПробігONлайн, щоб підтримати медичних працівників у складний для них час. Ми раді бути частиною наймасовішого спортивно-благодійного проєкту в Україні», – коментує Інна Очеретна, Генеральний директор «Рабен Україна».

​Участь у заході взяли 3787 благодійників. За результатами «пробігу» зібрано понад 375 тис грн.

«Пробіг під каштанами» – не про біг, не про змагання на результат чи марафон за медаль. Це про взаємопідтримку та добро», – наголошує Ірина Кузнєцова, ініціаторка та організатор Пробігу, Президент однойменного благодійного фонду.

«Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

«Пробіг під каштанами» – наймасовіший спортивно-благодійний проєкт в Україні. Проходить щорічно, починаючи з 1993 року, в День Києва (остання неділя травня). Зібрані в рамках проекту кошти спрямовуються на придбання необхідного обладнання та витратних матеріалів для Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.