Raben logo
нагорода Рабен Україна

«Рабен Україна» третій рік поспіль краща серед 3PL операторів з точки зору управління репутацією

2021.05.25
У рамках VII Національного рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні АКТИВісти» компанія «Рабен Україна» визнана кращою з точки зору управління репутацією серед компаній, що надають комплексні логістичні послуги. Складовими рейтингу залишаються: репутаційна стабільність, медіаактивність, інноваційний підхід, іміджевий капітал КСВ, антикризова стійкість*.

Перше місце серед конкурентів «Рабен Україна» отримала завдяки своїй стабільності та готовності до будь-яких викликів та успішному їх подоланню.

«Надзвичайно приємно, що третій рік поспіль наші досягнення відзначає професійне жюрі. Ми маємо найкращу команду,  чітке бачення майбутнього компанії і крок за кроком рухаємось вперед т а працюємо з ще більшим завзяттям, розвиваємося, щоб завжди бути кращою версією себе», — коментує Інна Очеретна, Генеральний директор «Рабен Україна».

Журі рейтингу, що складається з 149 незалежних аналітиків, галузевих експертів і профільних представників провідних ЗМІ, визначило серед 650 компаній різних галузей тих, чиї власники, топ-менеджмент і PR-команди створили найкращі системи репутаційного менеджменту.

«Вітаємо чемпіонів – чим більше в Україні буде репутаційно грамотних та активних компаній, тим сильнішою та конкурентоздатною буде наша економіка. Величезна подяка героїчним членам журі – експерти працюють в рамках дуже непростої методології, приділяючи багато часу оцінці номінантів. Цього року ми, до речі, отримали досить цікаві результати та побачили цікаві закономірності, що вимагають подальшого наукового осмислення. А головне – за сім років рейтинг став невід'ємною частиною діяльності української бізнес-спільноти: за його результатами стежать, використовують їх для оцінки якості роботи комунікаційних команд, компанії реально змагаються за призові місця», — коментує віце-президент PR-ліги, Олена Дерев’янко, голова оргкомітету Національного рейтингу якості управління репутацією «Репутаційні АКТИВісти».

Нагадаємо, що у 2020 році «Рабен Україна» продовжила розширювати свій портфель послуг та клієнтів, орієнтуючись на цифрові рішення.

Компанія впровадила і наразі вдосконалює електронний документообіг – договори, рахунки, акти виконаних робіт. Станом на кінець 2020 року до 78% документообігу клієнтів переведено на електронну платформу.

Національний рейтинг якості управління репутацією «Репутаційні АКТИВісти» відбувається в рамках Міжнародного PR-Фестивалю, що проводиться під егідою Української PR-Ліги з 2002 року і є найдовшим проєктом вітчизняної комунікаційної індустрії. Щорічно Фестиваль збирає 250–300 представників індустрії PR, IR, GR і CSR. Тут обговорюються ідеї та тренди, які незабаром стануть повсякденною практикою комунікацій.

*«Репутаційна стабільність» – наявність активної PR-служби, людей з системним підходом до роботи; позитивне сприйняття цільовою аудиторією публічної активності компанії.

«Медіаактивність» – відкритість до спілкування зі ЗМІ усіх типів; якість повідомлень, що транслюються, впізнаваність та цитованість спікерів; позитивний ефект від зусиль, що прикладаються.

«Інноваційний підхід» – Наявність власних нестандартних PR-рішень; системна робота з new media і в digital-сегменті; позитивна реакція ринку на креатив та нестандартні рішення; позитивний ефект від інновацій.

«Іміджевий капітал КСВ» – системний підхід до інформування цільових аудиторій щодо корпоративної соціальної відповідальності; реальна користь проектів для суспільства, тощо.

Атикризова стійкість – Наявність у компанії стратегії антикризового реагування; адекватність інструментів, що використовуються, їх успішне застосування; підтримка цільовими аудиторіями; позитивний ефект зусиль, що прикладаються.