Raben logo
csm_0Y8A0577_b7015ed2e7.png

Співробітники «Рабен Україна» привітали підопічних з Удайцівського навчально-реабілітаційного центру з Днем знань

2021.09.02
Традиційно стає привітання діток з Удайцівського навчально-реабілітаційного центру, що в Чернігівській області до Дня знань. 73 дитини цього закладу отримали необхідне для навчального процесу шкільне приладдя.

1 вересня співробітники «Рабен Україна» приєднались до свята першого дзвоника та особисто привітали діток з Удайцівського навчально-реабілітаційного центру, що на Чернігівщині. Зібравши необхідну кількість шкільного приладдя, товарів для творчості та смаколиків, команда «Рабен Україна» вкотре приєдналась до доброї справи.

 «Ми раді дарувати не тільки радість діткам, а і необхідні речі, які будуть корисними у навчальному процесі. Підтримувати наступні покоління – це наша місія. Я щаслива працювати в команді небайдужих, в команді справжніх People With Drive», коментує Інна Очеретна, генеральний директор компанії «Рабен Україна».

Навчальний 2021-2022 рік в школі будуть отримувати освіту 73 дитини віком  від 7 до 18 років.

«Ми вже давно знаємо і любимо «Рабен Україна», кожного року отримуємо допомогу нашому центру та діткам. Вони завжди цікавляться, що потрібно нашим діткам, що необхідно для нашого закладу. ІДякуємо вам і вашому керівництву, всім вашим працівникам. Успіху і процвітання вашій компанії. Пам’ятайте, що добро повертається сторицею», каже Проценко Валентина Миколаївна, директор КЗ «Удайцівського навчально-реабілітаційного центру».

«Рабен Україна» працює на ринку логістики з 2003 року. Компанія пропонує повний спектр логістичних послуг для контрактної логістики, міжнародних та внутрішніх перевезень, а також морських і повітряних вантажних перевезень. В компанії працює близько 500 співробітників. Компанія має в користуванні близько 70 000 м² складських площ (включаючи регіони) і близько 600 автомобілів у  розпорядженні.

КЗ «Удайцівський навчально-реабілітаційний центр» Чернігівської ОДА – школа-інтернат спрямована на підготовку дітей до самостійного дорослого життя та проводить навчання за спеціальностями: плодоовочівник, столяр, будівельник та швея. В школі навчаються діти від 7 до 18 років.