Raben logo
Нагорода

Вручення почесної нагороди «Заслужений діяч Республіки Польща в галузі транспорту» генеральному директорові компанії «Raben Transport»

2019.12.09
Павел Требіцький (Paweł Trębicki), генеральний директор і віце-президент компанії «Raben Transport», 6 грудня 2019 року отримав почесну нагороду «Заслужений діяч Республіки Польща в галузі транспорту» на прохання Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики.

Почесна нагорода «Заслужений діяч Республіки Польща в галузі транспорту» була заснована відповідно до Постанови Ради Міністрів від 22 листопада 2000 року. Вона присуджується працівникам транспорту, які зробили особливий внесок в досягнення і розвиток цієї галузі польської економіки.

Павел Требіцький, 20-річна професійна кар'єра якого була пов'язана з логістикою як зі сторони операторів, так і замовників, значно відзначився в цій галузі. Він з 2010 року працює генеральним директором і віце-президентом компанії «Raben Transport». Він дуже активний в галузі транспорту і логістики – часто читає лекції на конференціях, які присвячені питанням логістики, проводить заняття зі студентами і є членом Польської асоціації менеджерів з логістики, одним із засновників якої він був в серпні 2014 року, і діяльність якої, зокрема, була такою ефективною завдяки йому. Павел Требіцький не тільки був співзасновником Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики, але і зробив великий вклад в те, щоб зробити Асоціацію такою, яка вона є сьогодні – сильною і професійною організацією. Віце-президент компанії «Raben Transport» в даний час займає пост голови Ради Асоціації.

«Павел Требіцький є не тільки одним з ініціаторів Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики, а й однією з основних рушійних сил Асоціації. Наступний термін повноважень в якості Голови Ради Асоціації є доказом великої вдячності, наданої йому членами організації. У випадку Павла Требіцького, міністерська відзнака «Заслужений діяч Республіки Польща в галузі транспорту» присуджується на підставі багатьох чинників – професіоналізму, глибоких знань, прекрасного розуміння галузі та її проблем, активного підходу, а також успішного, етичного і збалансованого управління компанією. Постійне управління такою великою компанією, як «Raben Transport», є досить складним завданням, і все ж проблеми галузі та діяльність в інтересах сектора завжди мають високий пріоритет в його діях. Переконаність у тому, що тільки разом ми зможемо створити дружнє політичне, економічне і правове середовище для розвитку галузі, послужила основою для створення Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики, і є вирішальним фактором для наших дій», – коментує Мацей Вронський (Maciej Wroński), президент Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики.

Це не перший випадок, коли Павел Требіцький був відзначений за свою професійну діяльність – в 2010 році він отримав нагороду в конкурсі менеджерів з логістики. Він отримав Почесну нагороду «Заслужений діяч Республіки Польща в галузі транспорту» 6 грудня під час Різдвяної конференції, що була організована Асоціацією польських роботодавців в галузі транспорту і логістики, що дало можливість підвести підсумки року в цьому секторі.

«П'ять років тому я мав честь бути одним з батьків-засновників Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики. Разом з групою з кількох компаній ми прийшли до висновку, що настав час діяти. В останні роки Польща стала лідером міжнародних перевезень; компанії розвивалися і набували професіоналізму. Як Голова Ради Асоціації польських роботодавців в галузі транспорту і логістики, я вважаю, що п'ять років роботи Асоціації були дуже позитивними. Ми впровадили багато ініціатив, і Асоціація польських роботодавців в галузі транспорту і логістики створила впізнаваний бренд в Польщі, а також в Брюсселі. Сьогоднішня нагорода – велика честь для мене; я відчуваю, що ми йдемо в правильному напрямку, і впроваджені нами ініціативи досі цінуються. Але, перш за все, ця нагорода є стимулом для продовження роботи на благо уніфікованої співпраці в даній галузі», – сказав Павел Требіцький, генеральний директор компанії «Raben Transport».